Jörgen Hultgrens klubbkompis Patrik Olsson


500cc
2005
2006, 2007
1993, 2001
50cc/80cc
1981, 1982, 1987, 1988
1983, 1998, 2001


 

 

 

Onsdagen den 2 mars 1994

Inget läger i England för Västervik Speedway

 

Påskveckan hade Västervik Speedway tänkt sig ett träningsläger i England. Men nu har det strulat till sig och lägret är inställt.

 

 - Vi fick inte tillstånd att köra några träningsmacher, det engelska förbundet satte sig på tvären. Dessutom var det lite osäkert hur mycket träningstid vi skulle få, säger Seimour Östervall i Västervik Speedway. Ett sådant här läger kostar en hel del pengar och då måste allt fungera perfekt. Därför avstår vi från England.

 - Nu jobbar vi istället på att försöka ordna ett läger i Danmark och det blir i så fall veckan efter påsk. När det gäller Sam Ermolenko har han ännu inte skrivit på något kontrakt för den kommande säsongen.

 - Men vi är muntligt överens så det är inga problem. För närvarande befinner sig Sam i USA och vi räknar med att få hans underskrift när han är tillbaka i England, säger Seimour Östervall.

 

Gipsad

Jörgen Johansson, Västervik Speedways lagkapten, går gipsad i en hand förnärvarande. I sam band med landslagets vinterläger i Sälen för en tid sedan var Jörgen inblandad i en trafikolycka och an skadade ena handen.

 - Jag känner mig betydligt bättre och hopas få ta bort gipset på fredag, säger Jörgen Johansson. Någon fara för den kommande säsongen är det inte. Förutom i Västervik kör Jörgen Johansson som proffs i engelska Poole, om ett par veckor ska han åka över till England för att inleda träningen.

 - 1 april kör Poole första matchen och då gäller det att vara i form, avslutar Jörgen Johansson.

 

Jörgen Johansson, t v, är skadad i en hand för närvarande och Sam Ermolenko har ännu inte skrivit på för Västervik Speedway. Men muntligt är det klart att världsmästaren får Ljungheden som hemmabana även kommande säsong. Foto: Roger Karlsson.

 

Källa: Västerviks Tidningen